Agentii matrimoniale bucuresti concordia

INDEMNITATE DE MEMBRU.

Veti apara, despagubi si detine un SGS inofensiv, ofiterii, directorii, angajatii, avizatorii si agentii de publicitate, agentii, partenerii corporativi si / sau persoane terte, pentru orice pierderi, costuri, datorii si cheltuieli (inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor ) referitoare la sau rezulta din utilizarea dvs.

In mod alternativ, pierderea radiogena de Pb poate fi avut loc prin difuzie continua la temperatura ridicata.

In acest caz, traiectoria sistemului U-Pb in zirconii ar urma o linie dreapta care a devenit neliniara aproape de origine (t = 0). Ca urmare, extrapolarea liniara a discordiilor ar produce o interceptare mai mica cu concordia care corespunde unei date fictive. Prin urmare, data calculata pentru punctul de interceptare P inferior al discordiei B din Fig.

Panta liniei discordiei este m = −0.

88366, iar interceptarea pe axa y pentru 238U / 206Pb = 0 este 1,46. Data care corespunde punctului de intersectie a discordiei cu concordia Tera-Wasserburg a fost determinata grafic din ecuatia (19). Aceasta interpretare a datelor U-Pb pentru bazaltul lunar 14053 cu ajutorul concordiei Tera-Wasserburg a dat o data care este in acord cu Rb-Sr si date de 40Ar * / 39Ar pentru aceeasi roca.

Rezultatul net este ca boabele de zircon intra acum pe discordia Bin Fig.

3, extinzandu-se de la 1 Byr (timpul scurs de la metamorfismul termic) la 3,5 Byr (2,5 Byr + 1 Byr). Astfel, la 1 Byr dupa episodul de metamorfism termic (care a avut loc la 2,5 Byr dupa formarea cristalelor), boabele de zircon care au definit anterior discordia A acum formeaza discordia B, care intersecteaza concordia in doua puncte, etichetate P si Q in Fig. 3.

4 si este exprimat prin ecuatia (18).

Daca s-a format un mineral fara U (de exemplu, plagioclaza) in timpul evenimentului de recristalizare la t 2, acesta ar contine Pb al carui raport radiogenic 207Pb / 206Pb este egal cu I 0. Sistemul care poarta U, reprezentat de t 2 pe concordia Tera-Wasserburg din Fig. 4, aparent a fost fara Pb la sfarsitul evenimentului metamorfic (adica 238U / 206Pb * = ∞).

Cu toate acestea, pentru a reprezenta doi astfel de parametri unul impotriva celuilalt, trebuie sa existe o relatie postulata intre ei.

Astfel, poate fi pus la indoiala daca acesti doi parametri sunt de fapt intr-o relatie liniara pentru a incepe. Cu toate acestea, rezultatele sunt enumerate in tabelul 2. Graficul rezultat din Fig. 4 este locatia tuturor punctelor reprezentand sisteme U-Pb care dau date concordante. Tabelul 2. Coordonatele punctelor care definesc concordia Tera-Wasserburg, unde coordonata x este 1 / ( e λ1t - 1) in ecuatia (16) si coordonata y este 1 / 137.

Modelul concordiei include si o constrangere suplimentara conform careia pierderea Pb trebuie sa se produca fara discriminare intre izotopii Pb pe baza maselor lor (adica fractionarea).

Astfel, Faure si Mensing (2005) au aratat cum atat pierderea de Pb, cat si castigul U vor face ca boabele unui mineral sa se traga de-a lungul unei discordii sub data formarii lor initiale si sa produca date U-Pb mai tinere discordante. Pe de alta parte, concordia Tera-Wasserburg Datele U-Pb ale unor roci lunare s-au dovedit a fi semnificativ mai vechi decat datele Rb-Sr si K-Ar obtinute de aceleasi roci (Tatsumoto si Rosholt 1970, comparativ cu Tera si Wasserburg 1972, 1973).

Tot Pb-ul pe care il contine in prezent, format aparent prin descompunerea izotopilor U dupa sfarsitul evenimentului de recristalizare la t 2 = 0,2 Byr.

Aceasta interpretare implica faptul ca atat t 1 si t 2 sunt date valide in istoria geologica a unui volum de roci U purtatoare. Retineti ca t 1 si t2 sunt obtinute ca urmare a faptului ca discordia trasata pe diagrama Tera-Wasserburg din analizele izotopelor U si Pb ale unitatii de roca cercetata intersecteaza concordia Tera-Wasserburg, asa cum este reprezentata in Fig. 4.

concordia Tera-Wasserburg bazata pe ecuatia (16) ( x -coordonata) si ecuatia 17) ( y- coordonata) reprezentata din valorile din tabelul 2, presupunand ca λ1 (238U) = 1.

55125 × 10-10yr-1 , λ2 (235U) = 9. 8485 × 10-10yr-1 si 238U / 235U = 137. 88 (dupa Faure si Mensing 2005). Linia Discordia din Fig. 4 intersecteaza Tera-Wasserburg concordia la doua puncte corespunzatoare datele t 1 (3. 2 Byr) si t 2 (0,2 Byr). Extrapolarea acestei linii de discordie dincolo de t 1 produce un punct de intersectie I 0 pe axa y unde 238U / 206Pb * = 0.

Graficul lor indica faptul ca o panta de -0.

88366 corespunde unei date de 3. 91 Byr, care reprezinta punctul de intersectie al discordiei cu concordia Tera-Wasserburg din Fig. 5. O data mai exacta ar putea fi obtinuta prin interpolarea intr-un tabel al valorilor de panta pentru valorile selectate ale t sau prin iteratie numerica. Fig. 5. Diagrama concordiei Tera-Wasserburg pentru datele U-Pb ale bazaltului lunar 14053 (dupa Tera si Wasserburg 1972).

Numarul de atomi de 206Pb si 207Pb intr-o greutate unitara a rocilor sau mineralelor purtatoare de U poate fi exprimat prin ecuatiile: unde 206Pb i si 207Pb i sunt 206Pb si respectiv 207Pb.

Tera si Wasserburg (1972) au folosit aceste ecuatii pentru a defini o concordie sub forma parametrica in care coordonata x este derivata din ecuatia (14) dupa cum urmeaza: iar coordonata y se obtine prin combinarea ecuatiilor (14) si (15) dupa cum urmeaza: concordia este construita prin rezolvarea ecuatiei (16) ( x -coordonata) si ecuatia (17) (coordonata y) pentru valorile selectate ale lui t.

M-au intrebat daca am unde sa stau in timp ce mi-au procesat cererea.

Fara sa stiu cat timp vor dura pentru a prelucra cererea si carora li se interzice sa intre in castig de munca, raspunsul meu a fost "nu". Apoi au notat Centrul de Primire Balseskin, St Margaret's Road, Dublin 11, ca adresa noua si au aranjat un taxi care sa ma duca acolo. La sosire, am fost intampinat de agentii de paza si personalul de receptie care m-au verificat.