Sase sfaturi pentru a gasi dragoste pe internet

Sase sfaturi pentru a gasi dragoste pe internet

In zilele noastre pare dificil sa nu folositi internetul pentru a satisface aproape orice nevoie, fie ca sunteti in cautarea unui loc de munca, a unei destinatii de vacanta, sau pentru a face cumparaturi.

Nici dragostea nu scapa, dupa cum confirma studiile care releva ca 38% dintre adultii singuri si cei care cauta un partener au folosit site-uri de matrimoniale si aplicatii de intalniri online. Acest articol este dedicat tuturor romanticilor virtuali care cauta dragoste pe internet: sase sfaturi pentru a gasi un partener pe internet.

1. Selectati site-ul de intalniri potrivit

Fiecare site de intalniri functioneaza intr-un mod diferit si vizeaza un anumit segment, deci este important sa alegeti corect unde incepeti sa cautati. Din aceasta cauza, idealul este sa creati un profil nou sau cel mult doua, deoarece se vor obtine rezultate mai bune concentrand toata atentia pe un anumit site web, in ​​loc sa gestionati o multime de profile diferite in acelasi timp. Dar cum alegeti cel mai bun site de matrimoniale Constanta?

Pentru a face acest lucru, trebuie sa va intrebati ce cautati pentru a gasi un partener conform asteptarilor dumneavoastra. Cu alte cuvinte, nevoile unei femei in varsta de 20 de ani care studiaza la universitate nu sunt aceleasi cu cele ale unui barbat de 40 de ani, singur si care cauta ceva stabil, sau al cuiva care apartine unei minoritati sexuale. Pentru toate acestea, alegerea buna a site-ului de intalniri pe care sa va creati un cont are mult de-a face cu succesul sau esecul experientelor noastre de dragoste.

2. Editati profilul

Editarea profilului este un moment cheie in aceste situatii, deoarece de multe ori reduce posibilitatile utilizatorilor, deoarece acestia nu sunt actualizati in mod corect. Este foarte recomandat sa va petreceti timpul gandindu-va la ceea ce vreti cu adevarat sa spuneti despre dvs. si la modul in care doriti sa va prezentati. Este recomandabil sa completati toate casetele editabile ale profilului si sa va concentrati asupra a ceea ce va face sa iesiti in evidenta cel mai mult (pasiuni, interese si obiective de viata), dar fara a intra in generalitati si intotdeauna cu o nota diferentiata. Pe de alta parte, daca cautati pe cineva care are gusturi si interese similare, nu va fie teama sa va deschideti si sa impartasiti.

3. Alegeti cea mai buna fotografie

Este posibil ca imaginile sa fie cel mai influent factor in intalnirile online, asa cum este cazul Tinder si diferitele sale optiuni, deoarece acestea sunt elementul vizual cel mai apropiat de realitate. Varietatea este, de asemenea, importanta. Ideal este sa incarcati instantanee din diferite unghiuri, de preferinta in care sunteti singuri si in care se poate vedea intregul corp. O fotografie poate fi in acelasi timp un element de atractie fata de o persoana ca element inselator, deoarece uneori imaginea nu coincide cu realitatea.

4. Nu subestimati retelele traditionale precum Facebook sau Twitter

Daca nu suntem interesati sa creati un profil pe un anumit site de matrimoniale Ilfov, va puteti incerca norocul pe retelele de socializare. Linia care separa interesul pentru o persoana de hartuirea cibernetica in domeniul retelelor sociale este foarte fina, mai ales in cazul utilizatorilor mai tineri. Daca adaugati o persoana care va intereseaza, este recomandabil sa trimiteti imediat un mesaj care sa explice conexiunea sau interesul comun si astfel sa cresteti sansele de a incepe o conversatie. In cazul retelelor sociale mai impersonale, precum Twitter si Instagram, este recomandabil sa urmariti persoana care va intereseaza si, ca si in celelalte cazuri, sa incercati sa trimiteti un mesaj privat care sa explice motivele.

5. Fiti sincer in orice moment

Unul dintre cele mai relevante aspecte ale site-urilor de dating online este onestitatea. Minciuna despre aspectul, profesia sau starea civila nu pare a fi de mare ajutor pentru nimeni. Chiar daca credeti ca cealalta persoana nu va sti niciodata adevarul, va inselati. Pe internet este foarte usor sa gasiti orice informatii despre utilizatorii activi pe retelele sociale. De asemenea, la ce bun sa bazati o relatie cu potential pentru viitor pe minciuni?

6. Si, desigur, fiti voi insiva!

A fi cea mai buna versiune a dvs. a devenit un cliseu, dar este inca adevarat. Naturaletea este sinonima cu transparenta si increderea, factori care sunt evaluati treptat mai mult in lumea digitala si care au o pondere relevanta in succesul relatiilor de dragoste online. Incercarea de a fi altcineva pentru a impresiona o alta persoana va construi acea relatie pe o minciuna, dar ii va atrage pe cei care au cu adevarat un interes real in ceea ce va face unic.

Fara a uita ca exista si pericole ...

In ciuda faptului ca Internetul poate deveni mediul perfect in care sa gasiti dragoste, pentru multi oameni, este necesar sa fiti constienti de pericolele si amenintarile pe care le implica gasirea unui partener in acest mediu. Internetul este cadrul perfect in care sa creati o identitate falsa si sa profitati de ea. Escrocii, hotii de identitate, hotii de date folosesc mediul virtual pentru a-si desfasura actiunile, site-urile de intalniri si de contact fiind foarte sensibile in acest sens.